ازبین بردن لک و کک و مک با میکرونیدلینگ و لیزر:کک و مک یا لکه قهوهای عبارت است از یک خال یا لکه تیره رنگ که بر روی پوست به وجود میآید و بیشتر در پوست صورت، سینه، جلوی بازوها و پشت دستها دیده میشود.
مزایای رفع کک و مک با لیزر
ابتدا به مزایای این روش میپردازیم. ممکن است از شنیدن اینکه بر خلاف بسیاری از عملهای زیبایی که با لیزر انجام میگیرد، عمل رفع کک و مک با لیزر یک عمل نسبتاً ارزان و کم هزینه است. علاوه بر آن، نرخ موفقیت این روش در درمان کک و مک به طور قابل توجهی بیشتر از سایر درمانها میباشد. در واقع در اغلب افرادی که از این روش استفاده میکنند، خالهای پوستی ناخواسته، به طور کامل برطرف میشود. از مزایای دیگر این روش میتوان به بدون درد بودن آن اشاره کرد، به طوری که حتی افرادی که بیشترین عدم رضایت را از این عمل اظهار کردهاند، فقط از ناراحتی مختصری که بعد از عمل احساس کردهاند، شکایت داشتهاند. در واقع درد و ناراحتی ناشی از عمل رفع کک و مک با لیزر به قدری محدود است که بسیاری از پزشکان قبل از این عمل از هیچ گونه عامل بیحسی برای بیمار استفاده نمیکنند. مراقبتهای بعد از عمل هم در این روش نسبتاً ساده و راحت است. در نواحی مورد عمل ممکن است کمی حالت پوسته پوسته ایجاد شود که معمولاً بعد از مدت کوتاهی میافتد و علائم آن برطرف میشود.
روش رفع کک و مک با لیزر
کک و مک را میتوان به سادگی با لیزر برطرف کرد. تا قبل از معرفی روش لیزر، درمان کک و مک کار بسیار دشواری بود، زیرا خالهای ناشی از آن معمولاً خیلی کوچک هستند. اما با ابداع روش لیزر میتوان لکههای بسیار ریز به اندازه سر سوزن را نیز درمان کرد. روشهای دیگری که برای رفع کک و مک استفاده میشود شامل لایهبرداری پوست با لیزر، رتین A و لایهبرداری با مواد شیمیایی میباشد. عیب بزرگی که روش لایهبرداری با لیزر دارد، آن است که بهبودی بعد از این عمل معمولاً مدت زیادی طول میکشد و شرایط سختی دارد، بنابراین تنها هنگامی از این روش استفاده میشود که آسیبدیدگی پوست از نور خورشید خیلی شدید باشد و یا بیمار بخواهد چروکها و خطوط روی پوست را نیز همراه با این لکهها برطرف کند. روش رتین A نیز روش خوبی است اما برای آنکه نتایج قابل قبولی از آن به دست بیاید، باید تا چندین ماه از محصول مورد نظر بر روی پوست استفاده شود. روش لایهبرداری با مواد شیمیایی به دو شیوه اصلی شامل لایهبرداری سطحی و لایهبرداری عمقی انجام میگیرد. لایهبرداری سطحی اغلب با موادی از قبیل گلیکولیک اسید انجام میشود و میتواند در درمان کک و مک مؤثر باشد، اما معمولاً لازم است که به تعداد دفعات زیادی تکرار شود. لایهبرداری عمقی میتواند در یک جلسه تمامی کک و مکها را برطرف کند، اما شرایط بهبودی بعد از این عمل معمولاً خیلی مشکل است.